De leukste rijschool van Rotterdam en omgeving!

Starters

stop-halt-road-street-sign_121-98913 - CopyRijopleiding voor starters

Hier leren wij je stap voor stap op de juiste manier autorijden. Wij raden dit pakket aan, aan mensen die bijna geen of helemaal geen rijervaring hebben. Uiteraard kan je hier ook beginnen met een proefles. Tijdens de rijlessen leren wij je hoe te handelen tijdens bepaalde situaties en bouw je zo ook verkeersinzicht op. Tijdens de lessen krijg je ook te maken met medeweggebruikers, hier zullen wij ook aandacht aan besteden. Hier heb je namelijk altijd mee te maken, positief of negatief.

Op welke manier kan je snel je rijbewijs halen?

Degene die bepaald hoe snel het lessen gaat, bepaal jij. Wil je 1 keer in de week of liever meerdere keren in de week lessen, dan is dat geen probleem. Je zou zelfs je rijbewijs binnen een maand kunnen halen. Toch wat meer de tijd nemen voor het halen van je rijbewijs? Ook dat is geen probleem, dat laten we helemaal aan jou over. Na je proefles evalueren wij de rit en zullen we gezamenlijk bespreken hoeveel lessen er nodig zijn om met zekerheid het praktijkexamen in te gaan.

Direct een proefles aanvragen?

Dit kan via onderstaand formulier. Een proefles is handig voor ons, omdat wij op deze manier kunnen bekijken hoeveel lessen je ongeveer nodig gaat hebben. Het aanvragen van een proefles is geheel vrijblijvend. Wanneer de aanvraag binnen is, nemen we zo snel mogelijk contact met je op.